Skip to content
En / Jp
GRØNのグリーンモンスターのレシピ -米粉ときな粉のサクホロクッキー

GRØNのグリーンモンスターのレシピ -米粉ときな粉のサクホロクッキー

米粉のサクホロきな粉クッキー Gluten Free Kinako Cookies
グルテンフリー 白砂糖不使用 バター不使用 卵不使用

<材料>
GRØN プロテインブレンド グリーンモンスター 1パック(大さじ2=20g)
・米粉 60g(100ml)
・片栗粉 10g(大さじ1)
・きな粉 10g(大さじ1.5)
・きび砂糖 30g(大さじ3)
・オイル 45g(55ml)
・豆乳 25g(大さじ2)
・ピーナッツバター 大さじ1

<作り方>
1. 粉類を大きめのボウルに入れてサッと混ぜる。
2. そこへオイル・豆乳・ピーナッツバターを入れて全体がまとまるまで混ぜる。ボロボロ崩れてしまう場合は、オイルと豆乳を小さじ1/2ずつ追加していってください。
3. サランラップに包み成形する。(動画では四角ですが、丸でも大丈夫です。)
4. 5mm〜7mm程度の厚さに切ったら、トレイに並べて200℃のオーブントースターで15分間焼く。この時焦げを防ぐために上にアルミホイルを被せても◎です。
5. 中まで焼けたら完成!!熱々はもちろん、冷めても美味しいです!

Yomogi Kinako GF Cookies

【Ingredients】
60g (100ml) rice flour
10g (1 tbsp) corn starch
10g (1.5 tbsps) kinako
30g (3 tbsps) cane / coconut sugar
15g (2 tbsps = 1 packet) @groen.jp Green Monster
45g (55ml) oil of your choice
25g (2 tbsps) soy milk
1 tbsp peanut butter

【Instructions】
1. Combine all the dry ingredients in a large bowl.
2. Add in the wet ingredients and mix until it forms a dough.
3. Make a squared or round shape and cut into 5mm-7mm cookies.
4. Toast or bake at 200 Celsius degrees for 15 minutes, or until the inside is well baked. ENJOY!!! (To prevent the cookies from burning, lay a foil over the them while baking.)

<使ったGRØNの製品>

プロテインブレンド グリーンモンスター 20g / 320円



Recipe by Lily's superfood

ABOUT US私たちについて

Embark on a journey of body and soul
With plant-based protein powders and soups

Here, we see the key to our future with food is mapped out in ancient truths.
A clear path unfolds when you meet people and spend time in the remarkable green around them.

Just like the aroma of fresh, new earth when you step off plane
GRØN is like a spark, a light in your body or the glimmer of a cityscape.

Take heart on your busiest days, knowing each sip is a step towards a brand-new you.