GRØNのクリオロベリーズのレシピ -クリオロベリーズで作る チョコレートプロテインケーキ
電子レンジで1分半で出来ちゃう!
プロテインたっぷりのチョコレートケーキです。
<材料> (1グラス分)
・GRØN プロテインブレンド クリオロベリーズ 大さじ1 (10g)
- 全粒粉 大さじ4
- 純ココアパウダー 大さじ1
- ベーキングパウダー 小さじ1
- 塩 ひとつまみ
- 豆乳 1/4カップ+大さじ1
- アガベ / メープルシロップ 大さじ1/2
- バニラエッセンス 数滴
- ピーナッツバター 大さじ1
(トッピング)
- ナッツ
- メープルシロップ
【作り方】
1. 粉類をボウルに入れてざっと混ぜる。
2. そこに液体類(豆乳〜ピーナッツバター) を入れてさらによくかき混ぜたら、電子レンジ対応の耐熱マグカップに移す。
3. レンジで約1分半、しっとりするまで温める。(吹きこぼれやすいので、30秒ごとに区切るのもオススメ。)
4. ナッツやメープルシロップをかけたら完成です。
Choc-Protein Mug Cake - Made in 1.5 minutes with JUST MICROWAVE
【Ingredients】
- GRØN Criollo Berries 1 tbsp
- Whole-wheat flour 4 tbsps
- Pure cocoa powder 1 tbsp
- Baking powder 1 tsp
- Salt 1 pinch
- Soy milk 1/4 cup + 1 tbsp
- Agave / maple syrup 1/2 tbsp
- Vanilla extract 1 tsp
- Peanut butter 1 tbsp
(toppings)
- Roasted nuts
- Maple syrup
【Instructions】
1. Combine all the dry ingredients in a bowl.
2. Add in the wet ingredients and mix until everything is combined.
3. Pour the batter into a microwave-safe mug, and microwave it for about 1.5 mins. (I recommend you do 30 secs 3 times so that the batter won't explode while heated!!)
4. Top with your favorite nuts and syrup, and just DIG IN !!
Recipe by Lily's superfood