電子レンジで1分半で出来ちゃう!
プロテインたっぷりのチョコレートケーキです。
<材料> (1グラス分)
・GRØN プロテインブレンド クリオロベリーズ 大さじ1 (10g)
– 全粒粉 大さじ4
– 純ココアパウダー 大さじ1
– ベーキングパウダー 小さじ1
– 塩 ひとつまみ
– 豆乳 1/4カップ+大さじ1
– アガベ / メープルシロップ 大さじ1/2
– バニラエッセンス 数滴
– ピーナッツバター 大さじ1
(トッピング)
– ナッツ
– メープルシロップ
【作り方】
1. 粉類をボウルに入れてざっと混ぜる。
2. そこに液体類(豆乳〜ピーナッツバター) を入れてさらによくかき混ぜたら、電子レンジ対応の耐熱マグカップに移す。
3. レンジで約1分半、しっとりするまで温める。(吹きこぼれやすいので、30秒ごとに区切るのもオススメ。)
4. ナッツやメープルシロップをかけたら完成です。
Choc-Protein Mug Cake – Made in 1.5 minutes with JUST MICROWAVE
【Ingredients】
– GRØN Criollo Berries 1 tbsp
– Whole-wheat flour 4 tbsps
– Pure cocoa powder 1 tbsp
– Baking powder 1 tsp
– Salt 1 pinch
– Soy milk 1/4 cup + 1 tbsp
– Agave / maple syrup 1/2 tbsp
– Vanilla extract 1 tsp
– Peanut butter 1 tbsp
(toppings)
– Roasted nuts
– Maple syrup
【Instructions】
1. Combine all the dry ingredients in a bowl.
2. Add in the wet ingredients and mix until everything is combined.
3. Pour the batter into a microwave-safe mug, and microwave it for about 1.5 mins. (I recommend you do 30 secs 3 times so that the batter won’t explode while heated!!)
4. Top with your favorite nuts and syrup, and just DIG IN !!
Recipe by Lily’s superfood